Arthur Damoiseaux

Arthur Damoiseaux

“Het klinkt cliché, maar mijn motto is toch nog steeds maatwerk leveren. Ik heb een rugzak vol kennis op het gebied van HR en consultancy in zowel organisatieverandering als projectmanagement en ben deskundig op het gebied van functiewaardering en belonen.
Met deze combinatie én de vaardigheid om makkelijk te communiceren en te sparren in alle lagen van de organisatie lever ik maatwerk. Goed luisteren, een gedegen analyse maken en die met aandacht voor proces en resultaat tot een deskundig advies uitwerken. Dit kan eenmalig, maar samen werken aan een langetermijnrelatie met klanten geniet onze voorkeur. Oplossingsgericht, gedreven en deskundig werken aan resultaat. De klant verder helpen en met een lach stappen zetten. Met vertrouwen afscheid nemen, weten dat de relatie en de dienstverlening goed zit!”

M: +31 6 46404739  E: a.damoiseaux@fuwaconsult.nl

Paul Thomassen

Paul Thomassen

‘Mensen en organisaties in hun kracht zetten en daarmee zorgen voor optimaal resultaat is wat mij drijft. Ik heb ervaring in organisatie-inrichtings- en -ontwikkelvraagstukken. De structuur en cultuur binnen een organisatieverandering zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn aanpak kies ik voor verandering van binnenuit zodat draagkracht en draagvlak gelijktijdig worden gecreëerd. Voor mij gaat het niet om het weten maar om de kunst goede vragen te stellen en mensen en organisaties mee te nemen en te faciliteren in het realiseren van het gewenste doel.’

M: +31 6 22577048 E: p.thomassen@fuwaconsult.nl

Ons landelijk netwerk

FuWa Consult beschikt over een landelijk netwerk van professionals in functiewaardering en beloning. Afhankelijk van de vraag van de klant zoeken we de juiste match, steeds onder regie van Arthur en Paul van FuWa Consult en Meeer.